top of page

A kulcs a folyamatos fejlődés – E-Fluid




Napjainkban a termelőberendezések felügyeleténél egyre nagyobb igény a partnereink részéről a minél széleskörűbb információ rendelkezésre állás. Ezért is gondoltuk, hogy a felhasználók pozitívan fogadnak egy olyan lehetőséget, amikor is a szervíztechnikusaink által elvégzett fluid tevékenységről, szolgáltatásról egy elektronikus munkalapon kapnak tájékoztatást. A munkalapokon gépenként látható az elvégzett tevékenység, észrevétel, és javaslat az esetleges beavatkozásokról. Ezen felül, ha valaki szeretné tudni a fluid tevékenység során mért konkrét paramétereket, koncentráció, pH érték, akkor arra is van lehetőség.


Az E-Fluid Plus szolgáltatás keretén belül a rögzített értékeket szintén megkaphatja a partner egy e mailben. Az elektronikus munkalap másik nagy előnye, hogy igény szerint akár több osztály egyszerre szerezhet információt a termelőberendezésben lévő emulzió állapotáról. Ez alapján például a karbantartás pontosabban tervezhet egy géptakarítást, vagy a termelés visszamenőleg ellenőrizheti az emulzió koncentrációját, ha ismeretlen eredetű szerszám törések fordulnak elő, vagy a legyártott munkadarab felületi minőségével kapcsolatban vevő reklamáció érkezik.


Továbbra is fejlődünk

A Helvet Kft és a Blaser Swisslube AG folyamatosan azon dolgozik, hogy a vevők ne csak a termékeinkkel, de a szolgáltatásunkkal is 100%-ban elégedettek legyenek. Az E-Fluid szolgáltatás egy újabb lépcsőfok, ami ebben segít nekünk.


A további fejlesztési tervekben olyan eszközök szerepelnek, amik már a berendezés teljes távfelügyeltét, vagy akár kiszolgálását is elvégzik. Ezek az eszközök már nem csak tervező asztalon léteznek, hanem folyamatosan teszteljük őket, hogy hamarosan a vevőink is megismerkedhessenek vele.


A fenti szolgáltatásokon és eszközökön kívül, a vevőink igényei szerint, akár egy állandó személyzetet biztosító fluid szolgáltatást is tudunk biztosítani a partnereink telephelyén. Ebben a szokásos emulzió ellenőrzés és utántöltés mellett rengeteg egyéb feladat is beletartozhat, szánkenőanyag ellenőrzés-utántöltés, géptakarítás, mosóberendezések felügyelete… Ha a fenti gyártástámogatással kapcsolatban további kérdése vagy igénye van, kérem keresse irodánkat, szervíztechnikusainkat, vagy üzletkötőinket.


Recent Posts

See All
bottom of page