top of page
  • Gyozo Mogyoro

Családi nap a Helvetnél

2021 szeptember elején egy régi Helvetes hagyományt elevenítettünk fel és megrendeztük a Helvet Családi napot. Már napokkal előtte készülődtünk és igazi várakozással tekintettünk a kiválasztott szép, nyár végi, péntek délután elé. Az időjárás is kedvezett nekünk, kezdetben szép verőfényes nap sütött ránk, később pedig jól esett a Helvet telephelye végében meghúzódó fasor adta árnyék is. Estére se hűlt le annyira a levegő, hogy fáznunk kellett volna.

Folyamatosan érkeztek a jelenlegi és volt kollégák és családtagjaik, férjek, feleségek, barátok, barátnők, gyerekek, még házi kedvencek is. Örömmel ismerkedtünk meg az újabb kollégák családtagjaival, akikről már sokat hallottunk, de még nem volt alkalmunk személyesen összefutni. Még nagyobb örömmel találkoztunk újra a régebbi kollégák már ismerős hozzátartozóival is.


Már megérkezéskor csalogatott minket íncsiklandozó illatával a Juzso Party Service helyben sütött grillezett sültjei, finomságai, aminek, ha akartunk volna sem tudtunk volna ellenállni. Igazi látvány sütögetést varázsoltak részünkre, amit jól kiegészítettek a különféle salátáik is. Süteményben sem volt hiány, azokról a kollégák gondoskodtak. Szintén régi hagyomány a Helvetnél, hogy rendezvényről a frissen csapolt sör sem hiányozhat.


A Családi napon a gyerekeket sem hagytuk unatkozni. A kislányok káprázatos csillogó kézműves alkotásokkal tértek haza. A fiúknál a különböző korosztály nem volt akadály a focizásban.

Sokat beszélgettünk, jó hangulat kerekedett. Igazán kipihentük a korábbi időszak fáradalmait és jól esett a lazítás, a kizökkenés a sűrű hétköznapokból. Ezt bizonyítja az is, hogy a buli nem nagyon akart véget érni. A táncos kedvűek kitartóan ropták a táncot, mindegy mit játszott a solymári zenész, legyen az kacsa tánc, sirtaki, rock & roll, vagy egyéb magyar és nemzetközi buli sláger.


Azzal mindenki egyetértett, hogy a Család nap nagyon jól sikerült és valami hasonlóra biztosan sort kerítünk a közeljövőben.


0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page