top of page

Teljesen automatikus hűtőfolyadék-kezelő rendszer

01.jpg

Teljesen automatikus  hűtőfolyadék-kezelő rendszer

A teljesen automatikus hűtőfolyadék-kezelő rendszer méri és felügyeli az összes csatlakoztatott hűtőfolyadék tartály koncentrációját, szintjét és hőmérsékletét.
 

A rendszer automatikusan feltölti az egyes hűtőfolyadék tartályt a megfelelő koncentrációval. Ez azt jelenti, hogy minden gépben éjjel-nappal tökéletes hűtőfolyadék állapotot biztosít.
 

A rendszer által végrehajtott minden műveletről értesítést kap, és így az alapvető feladataira koncentrálhat.

Nézze meg a videót
qrcode-video.jpg

Hogyan működik az  intelligens hűtőfolyadék-kezelés?

Liquid tool
SmartFilter

A SmartFiller a Sensor 01-től és az Extender-től kapott in-formációk alapján a megfelelő koncentrációt keveri ki.  Folyamatosan információval szolgál a hordóban lévő  koncentrátum mennyiségéről. Figyelmeztetést küld, ha kifogy a hordó.

Liquid tool
Sensor 01

A Sensor 01 rendszeresen méri a hűtőfolyadék koncentrációját és hőmér-sékletét. Biztosítja az állandó koncen-trációt a hűtőfolyadék tartályban és szükség esetén elindítja a feltöltési parancsot.
Az Sensor külön is kapható, mint szimpla felügyeleti megoldás.

02.jpg
Liquid tool
Manager

A rendszer szíve: a Manager biztosítja az összes gép áttekintését és ellenőrzését. Az adatokat valós  időben elemzi és szükség esetén közvetlenül intézkedéseket indít.

Liquid tool
Extender

Az Extender méri a hűtőfolyadék tartályban lévő töltöttségi szintet, és paran-csot ad a feltöltésre.  Közvetlenül a SmartFillerhez csatlakozik, és a feltöltés  során méri az áramlást.

Moduláris rendszer minden igényre

Minden Liquidtool-megoldást a modularitás és a rugalmasság jellemez. Kezdheti egy géppel, majd tetszés szerint bővítheti a  rendszert az Ön igényeinek megfelelően.

 

Gépeit manuálisan is felügyelheti, de digitálisan is megjelenítheti azokat. A rendszer saját maga méri és ellenőrzi a hűtőfolyadék tartályt és a hűtőfolyadék koncentrációját, és automatikusan feltölti azt. Központi hűtőfolyadék-kezelő rendszerek automatikus utántöltése is lehetséges.


Nem számít, hogy milyen és hány gépe van - vagy milyen felügyeletet és automatizálást szeretne: A Liquidtool rendelkezik az Ön igényeinek megfelelő megoldással. Így Ön teljes mértékben felszerelheti üzemét a saját igényei és elvárásai szerint.

03.jpg

Nagyobb hatékonyság, kevesebb költség:
Ne becsülje alá a jó hűtőfolyadék-kezelést

A hűtőfolyadék a megmunkálás fontos része. A megfelelő karbantartás időigényes és gyakran elhanyagolt. Pedig a hűtőfolyadék jelentős  hatással van a termelékenységre.  
A hűtőfolyadék csak tökéletes állapotban tudja teljes mértékben kihasználni a benne rejlő lehetőségeket. Ez stabil folyamatokat,  hosszabb szerszámélettartamot és optimális eredményeket tesz  lehetővé.
Fedezze fel megtakarítási lehetőségeit:
4550,- EUR évente gépenként 

bottom of page