top of page

Kenőanyag/Fluid termékek

A Helvet Kft. kínálatában több, mint 20 éve megtalálható hűtő-kenőanyagok széles választéka. Kezdetben kizárólag a svájci Blaser Swisslube AG termékeit forgalmaztuk, de azért, hogy a vevői igényeket minél szélesebb körben ki tudjuk elégíteni, ezért más gyártók termékeit is szerepeltetjük a palettánkon. A kínálat bővítésénél, új beszállító kiválasztásánál nagyon körültekintően járunk el. Legfőbb szempont, hogy az új termék minden tekintetben megfeleljen az aktuális kémiai biztonsági előírásoknak, Uniós szabályzásoknak. Ezután következik, hogy az új anyagokat „éles” körülmények között, néhány kiemelt partnerünknél leteszteljük.

A termékek elérhetőségében is törekszünk a minél gyorsabb kiszolgálásra. A pilisvörösvári telephelyünkön lévő készletnek köszönhetően a termékek 90%-át 2-3 napon belül tudjuk szállítani a partnereinknek.

BackgroundWater.png
Blaser_Swisslube_with_drums.png

Blaser hűtő-kenőanyagok

A Blaser Swisslube AG által gyártott hűtő-kenőanyagokra kezdetektől jellemző, hogy a piac egyik legköltséghatékonyabb termékei. Ezenkívül a felhasználók biztosak lehetnek benne, hogy a termékek minden esetben megfelelnek az éppen aktuális magyarországi és uniós biztonságtechnikai és műszaki előírásoknak. A Blaser nagy hangsúly fektet arra, hogy az emulzió és vágóolaj termékek fejlesztésének folyamán mind a gépgyártókkal és különböző iparági vezető gyártókkal teszteltesse, ellenőrizze a legújabban kifejlesztett hűtő-kenőanyagokat.

#Vízzel keverhető hűtő-kenőanyagok #Vágóolajak és köszörűolajak  #Formaleválasztó anyagok  #Minimálkenő anyagok

Smart Hűtőfolyadék Management

A leggyorsabb út
az automatizáláshoz és a digitalizáláshoz

000.jpg

Fedezze fel a 
tökéletesen beállított
gép világát

0%
kézi beavatkozás

40%
hűtőfolyadék fogyás

100%
szerszám élettartam

24/7
tökéletes hűtő-kenőanyag állapot

News_25JahreSurTec_1.jpg

SurTec felületkezelő és tisztító anyagok

A SurTec kémiai különlegességeket fejleszt, gyárt és szállít a felületkezeléshez. Négy alkalmazási területével-ipari alkatrészek tisztítása, fémek előkezelése, funkcionális és dekoratív galvanizálás-a SurTec rendkívül átfogó portfóliót kínál ebben a szektorban.

#Ipari alkatrész tisztítás  #Fém felület előkezelés  #Funkcionális galvanizálás #Esztétikai galvanizálás

Nimatic fluid kezelő eszközök

Az emulziókeverő biztosítja a hűtő-kenőanyagos egyenletes és korrekt keverését.  Gazdaságos és nagyon egyszerűen felszerelhető, kezelhető. Minden típus alumíniumházas. 

#Emulzió bekeverő eszközök #Emulzió kezelő eszközök #Emulzió ellenőrző eszközök 

Ice Chunks
slider_1_4 CoolSmart_logo.png

CoolSmart kenőanyagok

Okos és menő választás. Cégünk számos, neves gyártó termékét forgalmazza különböző felhasználási területekre. A hosszú évek során rengeteg szakmai tapasztalatot sikerült összegyűjteni ezen anyagok forgalmazásának és kezelésének köszönhetően.

Wogaard fluid kezelő eszközök

Az emulziókeverő biztosítja a hűtő-kenőanyagos egyenletes és korrekt keverését.  Gazdaságos és nagyon egyszerűen felszerelhető, kezelhető. Minden típus alumíniumházas. 

#Emulzió bekeverő eszközök #Emulzió kezelő eszközök #Emulzió ellenőrző eszközök 

Wogaard Logo Black.png
bottom of page