top of page

Acerca de

Additív gyártástechnológia

Resin polimerizáló 3D nyomtató DLP technológiával

Additív technológia Resin-one-resina-per-lindustria-300x300_edited.png

Az EVERES sorozat professzionális, DLP technológián alapuló 3D nyomtatókat kínál. Kialakításakor célunk volt az eddig soha nem tapasztalt 3D nyomtatási felhasználói élmény, melyet az olyan funkciók szavatolnak, mint az önbeállítás és az építő platform automata nullpont-beállítása, a nem-degeneratív műgyanta tálca használata fénykezelés közben, a gyors, 6 perc/cm-es nyomtatási sebesség, az automata műgyanta töltés/visszatöltés és a “Click&Make” szoftver funkció.

Az EVERES sorozat szabadalmaztatott ZTT (Zero Tilting Technology) technológiája lehetővé teszi az extrém gyorsaságú nyomtatást a minőség romlása nélkül. A teflon tálca nem degradálódik a resin kikeményítése során. Az első réteg is ugyanolyan precíz és részletes lesz, mint az utolsó. Minimális mechanikai feszültségek ébrednek a darabban.

A tálca automatikusan beáll és felveszi a nullpontot mindennemű manuális beavatkozás nélkül, ezáltal kiszűri az emberi hiba lehetőségét.


A resin kazettákat RFID technológiával automatikusan felismeri. A resin töltését és leürítését automatikusan elvégzi a nyomtatás megkezdésekor és befejezéskor.

Profi 3D resinnyomtatóra lenne szüksége?

Kérjük, adja meg a lenti adatokat, és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy a legoptimálisabb berendezést ajánlhassuk.

Köszönjük, kollégánk hamarosan keresi
bottom of page