top of page
BackgroundWater.png

Kenőanyag szolgáltatások

1_1 Blaser hűtő-kenőanyagok logo.png
Labor.jpg

Blaser laboratórium

A Blaser Swisslube és a Helvet Kft. kiemelt figyelmet szentelnek az általuk gyártott és forgalmazott termékek eladás utáni követésére, így a felhasználásra kerülő (gépekbe újonnan vagy régebben betöltött) hűtő-kenőanyagok laboratóriumi vizsgálatát (akár folyamatosan, adott időközönként vagy egyedi esetekben is) térítésmentesen vállalják. A Blaser Swisslube a hűtő-kenő folyadékok vizsgálatára és fejlesztésére az egyik legmodernebb laboratóriummal rendelkezik a világon. A részletes, sok adatot tartalmazó laboreredmények partnerekkel közös értékelése alapján fontos, a hűtő-kenőanyagokat érintő döntések hozhatók meg, akár kitolható az élettartamuk, vagy olyan okok deríthetők ki, melyek negatívan befolyásolják azok teljesítményét. Ezzel a tudományos háttérrel élve több jelentős megtakarítást értünk el partnereinknél.

Blaser CFM Szolgáltatás

A TFM szolgáltatások – hűtőanyag kezelés, forgácskezelés, kenőanyag kezelés, mosófolyadék kezelés, hulladék kezelés, stb. – hatékonyságát nagyban segíti a CFM, azaz Customized Fluid Management, vagyis az ügyfél igényeire alakítható online Fluid Menedzsment web alapú alkalmazás és szolgáltatás.
Kifejezetten hűtő-kenőanyagok tárolásával, kezelésével, ellenőrzésével, az ezekkel kapcsolatos feladatok ütemezésével, a felvitt adatok tárolásával, rendszerezésével, ezekből értékelések, jelentések készítésével, raktárkészlet figyeléssel, figyelmeztetések küldésével segíti a felhasználók munkáját.
Emellett elérhetővé teszi a megmunkáló gépekkel, berendezésekkel kapcsolatos információkat (minden fontos adat felvihető, képekkel illusztrálhatók, például a betöltési helyek, a hűtő-kenőanyagok típusai és tartálytérfogatok is stb.) és teendőket (betöltési periódus, takarítások ütemezése, karbantartások stb.) rendszerezett formában.

Blaser_Swisslube_Customer_Service_Analytics.jpg
Blaser CFM
Blaser labor
bottom of page