top of page

Acerca de

2009.png

E-Fluid szolgáltatás

A Helvet Kft. az elmúlt 20 év során számos szolgáltatási megoldást dolgozott ki a partnerek igényeinek megfelelően. Kisebb gépparkok esetén nem igényel a hűtőkenőanyag folyamatos felügyeletet, itt a szervíztechnikusain és üzletkötőink 1-2 hetes periódusban ellenőrzik a berendezéseket, és rögzítik a mért adatokat egy a cégünk által kifejlesztett online szoftver adatbázisában. A mérésről automatikusan elektronikus munkalap generálódik, melyet az illetékesek email-en minden alkalommal kézhez kapnak.

Az elektronikus munkalap másik nagy előnye, hogy igény szerint akár több osztály egyszerre szerezhet információt a termelőberendezésben lévő emulzió állapotáról. Ez alapján például a karbantartás pontosabban tervezhet egy géptakarítást, vagy a termelés visszamenőleg ellenőrizheti az emulzió koncentrációját, ha ismeretlen eredetű szerszám törések fordulnak elő, vagy a legyártott munkadarab felületi minőségével kapcsolatban vevő reklamáció érkezik. 

E-Fluid Szolgáltatásunk többlépcsős, így minden partnerünk megtalálja a számára megfelelő szolgáltatást, mely gépparkjának, igényeinek megfelelő.

White Chair in an Empty Room
E-Fluid1_textúra_2szín_standard.png

E-Fluid standard

E-Fluid standard szolgáltatá-sunknak köszönhetően Ön még nagyobb biztonságban tudhatja gépparkja működését.

 

Szakembereink látogatásáról, karbantartási tevékenységéről, észrevételeiről, a szükséges beavatkozásokról szóló javaslatokról elektronikus munkalapot kap kézhez, mely naprakész információt biztosít az elvégzett tevékenységről.

E-Fluid1_textúra_2szín_plus.png

E-Fluid plus

E-Fluid plus egy olyan emelt színtű szolgáltatás, mellyel még megalapozottabb gazdasági, hatékonysági és tervszerű karbantartási döntések kerülhetnek meghozatalra.

 

Ehhez a Helvet Kft. biztosítja a

géppark élettörténetét, a fluid tevékenység során mért konkrét paramétereket, koncentrációt, pH értékeket. Ezeket a rögzített értékeket szintén megkaphatja a partner egy e-mailben. 

bottom of page