top of page

Acerca de

0401140_HybridSet_GessweinSteine2.jpg

Felület technológiai tanácsadás

Miért érdemes felkeresnie bennünket?

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy sok jó szakember dolgozik a hazai vállalatoknál. Ebből adódóan gyakorlatilag nem létezik olyan munka, amit ne tudnának elvégezni. A nyugati kollégáktól sokszor eltérően megtalálják a megoldást, sokszor a megfelelő eszköz hiányában is.

 

Előfordul azonban, hogy felesleges köröket futnak, nem a megfelelő eszközzel vagy nem a megfelelő eljárással próbálkoznak, ami nem hozza meg a megfelelő eredményt. Ilyen esetekben is számíthat alkalmazástechnikusunk segítségére, aki örömmel ad javaslatot, a csiszolási, polírozási vagy sorjázási feladat megoldására. Mindezt nemcsak telefonon vagy emailen keresztül, de akár az Ön üzemében is, ahol meg is tudja mutatni a legoptimálisabb megoldást.

A Helvet tudja a receptet! 

VH_Helvet_munkafolyamatok_2021.06_edited.jpg

A felülettechnológia szakértője Szilárd mindenben tud segíteni ami felülettechnológiával kapcsolatos. Tegye próbára, nem fog csalódni! Szilárd a lenti adatok megadása után felkeresi és a legnagyobb szakértelemmel a leg optimálisabb megoldást fogja nyújtani. Ne kísérletezzen, keressen fel minket!

Köszi! Hamarosan keresünk!
bottom of page