top of page

Acerca de

logo_edited.png

SurTec egyedi kémiai felületkezelés

A SurTec a felületkezelés területére fejleszti és gyártja egyedi termékeit. Négy alkalmazási területével - ipari alkatrészek tisztítása, fém előkezelés, funkcionális és dekoratív galvanizálás - a SurTec rendkívül átfogó portfóliót kínál ebben az ágazatban. A SurTec a széles kínálatának köszönhetően az ipar számos területén beszállító: autóipar, elektronikai ipar, orvosiműszer gyártás, építőipar.


Az állandóan magas termékminőség garantálása érdekében, függetlenül a gyártás helyétől, világszerte minden gyártóüzem a nemzetközileg elismert szabványoknak megfelelően működik. A minőségellenőrzéseket a gyártási folyamat minden szakaszában elvégzik, kezdve az alapanyagok minősítésétől a további feldolgozáson keresztül, a késztermékek ellenőrzésén át a szállításig.


A németországi Bensheimben található a cég központja, de 22 országban van leányvállalata, mintegy 400 alkalmazottal. Együttműködik olyan partnerekkel is, akik több mint 20 országban képviselik a SurTec-et, köztük Magyarországon a Helvet Kft. Cégünk a vevők jobb kiszolgálása érdekében a pilisvörösvári telephelyen egy labort alakított ki a szükséges paraméterek ellenőrzésére.


A SurTec a müncheni Freudenberg Chemical Specialties SE & Co. KG üzleti egysége, a Freudenberg SE 100% -os leányvállalata, székhelye Weinheim, Németország. A Freudenberg egy globálisan aktív családi tulajdonban lévő vállalat, amelyet több mint 170 évvel ezelőtt alapított Carl Johann Freudenberg.

1_2_1_Surtec_ipari_logo OK.png

Az optimális tisztítási eljárás kiválasztásával jelentős előnyök érhetők el a teljes értéklánc számára. A megfelelő tisztítószer kiválasztásával összetettebb összetevők, jobb minőségű szerkezetek és kifinomultabb gyártási módszerek valósíthatók meg. Ezenkívül új anyagokat is be lehet építeni a gyártási folyamatba, ha kiválasztják a megfelelő tisztítószert.

 

A tisztítási folyamatok egyre nagyobb szerepet játszanak a hatékonyság javításában, mivel maximalizálják a folyamatok megbízhatóságát, biztosítják az alacsony átdolgozási arányokat és optimalizálják a költségeket.

 

Az alkatrészek optimális tisztasága és a minimális szennyeződési követelményeknek való megfelelés leginkább újrahasznosítható, moduláris többkomponensű tisztítószerekkel érhető el. Ezek kifejezetten a megfelelő követelményekhez igazíthatók. Ezenkívül a moduláris többkomponensű rendszerek lehetőséget nyújtanak a takarítási folyamat analitikus figyelemmel kísérésére és kis erőfeszítéssel történő irányítására, így az egyenletes tisztítási minőség az egész élettartam alatt garantált.

1_2_2_Surtec_fémfelület_logo OK.png

Az fémfelület előkezelési folyamat követelményprofilja folyamatosan változik a felületmegmunkálás során. A tiszta funkcionalitás mellett egyre fontosabbá válnak a költség szempontok, a folyamatok megbízhatósága, a minőségi előírások következetes megvalósítása és a termékek fenntarthatósága. Pontosan ezek a tényezők teszik lehetővé a felhasználó számára, hogy megkülönböztesse és előrébb pozícionálja magát piaci környezetében. Ezért a SurTec elsősorban a folyamatok új generációjára koncentrál a fémek előkezelésére szolgáló speciális vegyi anyagok fejlesztése és forgalmazása terén. Ezeket általában a könnyű használat, az ipari robusztusság, a pontos folyamatszabályozás lehetőségei és mindenekelőtt az optimalizált folyamatköltségek jellemzik, miközben rendkívül stabil minőségi értékeket tartanak fenn. 

1_2_3_Surtec_Funkcgalvan_logo OK.png

Az innováció jelentése: „Új célok elérése új eszközökkel”. A SurTec számára az innováció azt is jelenti, hogy újraértékeli a meglévő folyamatokat és célzott fejlesztéseket valósít meg az élvonalbeli alkalmazások számára. A hagyományos folyamatokat - mint például a cink és cinkötvözetekkel történő galvanizálás - rendkívül innovatív alkalmazásokra korszerűsítette csupán néhány módosított folyamatparaméterrel.

1_2_4_Surtec_esztgalvan_logo OK.png

Az esztétikai és dekoratív galvanizált felületek kiváló minőségű megjelenést biztosítanak a mindennapi tárgyaknak. A felületeknek csúcsminőségűnek, stílusosnak, valamint visszafogottnak és elegánsnak kell lenniük. Ilyenek például az ajtógombok, tartály-sapkák, csaptelepek, radiátorok, irodai bútorok.

 

A SurTec évtizedek óta sikeresen fejleszt és gyárt olyan dekoratív felületekre vonatkozó technológiákat, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak és környezetre ártalmas anyagok nélkül működnek.

 

A SurTec optimálisan integrált eljárásokat kínál, a dekoratív felületek, rendkívül magas minőségi követelményeinek való megfelelés érdekében, ahol a legkisebb mennyiségű szennyeződés is hibához vezet. Ezek a folyamatok környezetbarát technológiák és optimalizáltak a teljes folyamatköltségek szempontjából.

1_2_1 ipari key-visual_ipc.jpg

Ipari alkatrész tisztítás

1_2_2 fémfelület key-visual_mpt.jpg

Fém felület előkezelés

1_2_3 funkcgalvan key-visual_elp.jpg

Funkcionális galvanizálás

1_2_4 esztgalvan key-visual_dp.jpg

Esztétikai galvanizálás

SurTec termékek miatt keressen bennünket

Köszönjük, kollégánk hamarosan felkeresi!

bottom of page