top of page

Szerszámgép divízió szolgáltatások

Szerszámgép szerviz, karbantartás

A gépszervizre és a gépkarbantartásra sokan felesleges költségként tekintenek. Jelentősége akkor mutatkozik meg, amikor valamilyen oknál fogva ezek a termelőeszközök meghibásodnak, és nem tudunk velük dolgozni, termelni, pénzt keresni. Ilyenkor válik nyilvánvalóvá, hogy a termeléskiesés mekkora költséget okoz.

Szerszámgép szerviz

Meghibásodás esetén igyekszünk minél előbb orvosolni a hibát. A gyakrabban cserélendő alkatrészekből tartunk raktárunkon is, de a gyártópartnereinktől is reális időn belül be tudjuk szerezni a szükséges alkatrészeket.
Ajánlott karbantartási- és szervizszerződést kötni, így mi esedékeségkor jelentkezünk a karbantartási teendők miatt, és kedvezőbb feltétekkel veheti igénybe szervizszolgáltatásunkat.

szerszámgép szerviz

Szerszámgép karbantartás

Amíg nem történik meghibásodás, a szakszerű és gondos géphasználat mellett a rendszeres karbantartással lehet a hibákat a leghatékonyabban megelőzni, elkerülni. Ennek elmulasztása előbb-utóbb megbosszulja magát. A karbantartási műveletek nagy részét elvégezheti Ön is, de javasoljuk, hogy évente legalább egyszer vizsgáltassa meg a Helvettől vásárolt szerszámgépét szerviztechnikusunkkal is, hogy még időben felfedezhesse az esetleges hibát, és a karbantartás révén újra tökéletesen működő állapotba kerüljön.

szerszámg karbantartás
bottom of page