top of page

Házi kiállítás szeptember 22-23-án

Az idei év különlegesnek számít a Helvet életében: 30 éve kínáljuk a szakemberek számára jó minőségű, pontos gyártáshoz szükséges precíziós szerszámokat.


A 30. születásnapjára rendezett házi kiállításunk alatt lehetőség nyílik megtekinteni éles működésben, a lézer technológiát alkalmazó, vevők körében népszerű BIG SMARK, EASY GO lézergravírozó- és SWA 300 lézerhegesztő gépeinket, az új fejlesztésű SWA 450F fiber lézerhegesztő gépet valamint 3D rezinnyomtatót is.

A JOKE Technology bemutató autóját berendezve bemutatja a 3D nyomtatott darabok utómunkáihoz minden biztonsági és ergonómiai igényt kielégítő ENESKApostpro gépét, valamint a felületmegmunkálásban használt legújabb ENESKA termékcsaládot, mely

rugalmasan használható marás, sorjázás, csiszolás és polírozási feladatok elvégzésére.

A kiállítás alatt minden gép akciós áron vásárolható meg!




Az autók iránt érdeklődők beülhetnek a kiállított Tesla Model S típusba, a Model 3 dinamikáját pedig a kormány mögött ülve is megtapasztalhatják. A Mercedes E-Vito furgon képességeit és lehetőségeit testközelben ismerhetik meg. Egy valódi, versenyzéshez használt rally autó további érdekességekkel szolgál.


Szerszámkiadó automaták bemutatója gazdagítja programunkat a Vedinvest Magyarország Kft jóvoltából. Különleges, személyre szabott ajándékát egyénileg választhatja ki!

Látogatóink számára a KOLBICE food truck szolgáltatja az energiát egy-egy különleges menüvel.



Regisztráció nélkül is szeretettel várjuk házi kiállításunkon!



0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page